Faciliteiten:

 

U kunt één auto parkeren op ons eigen terrein, ook is er mogelijkheid om één motor in onze garage te zetten, uw eventueel meegenomen fietsen kunnen ook (overdekt) gestald worden. 

Door middel van een eigen gekozen pincode, welke u bij de boeking kunt opgeven, betreed u "Het Witte Huisje".
De woning is geheel voorzien van centrale verwarming en elk vertrek heeft een thermostaat welke u naar eigen wensen kunt bedienen.

Voor diverse foto's, zie indeling

Benedenverdieping:

Aan de rechterkant van de gang bevindt zich een ruime keuken met alle apparatuur welke nodig is om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden.
In deze keuken is aanwezig: vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte onder, wasmachine en droger, Senseo koffiezetapparaat en een gewoon koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, toaster, airfryer, gourmet-stel en in de keukenkastjes voldoende keukengerei zoals pannen, borden, bestek etc. 
Ook is er een strijkplank, strijkijzer en een gewone stofzuiger maar ook een kruimelzuiger aanwezig. 

Aan de linkerkant van de gang bevindt zich de woonkamer met verlichting welke u kunt dimmen om het nog gezelliger te maken en een kleine elektrische "open haard" deze geeft geen extra warmte maar is wel sfeervol.
De woonkamer bevat: slaapbank, leeshoekje, relaxstoel, een grote hoekkast voor uw meegenomen spullen, eettafel met 4 stoelen, televisie, dvd,radio en voorzien van gratis Wifi.

In de informatiemap treft u de handleiding aan voor de televisie en een zenderoverzicht.

Op de eettafel hebben wij een welkomst pakketje voor u klaargelegd.
Op de benedenverdieping mag gerookt worden, wel vragen wij u de luchtreiniger aan te zetten welke in de woonkamer aanwezig is. 

Toilet beneden is in de gang tussen woonkamer en keuken.

Bovenverdieping:
Slaapkamer met een boxspring welke bestaat uit 2 matrassen van 80 x 200 cm, aan beide zijden van het bed een ladekastje met daarop een lampje.
Een ruime linnenkast, in de linnenkast zijn 2 extra kussens aanwezig.
Indien nodig kunt u in de slaapkamer een campingbedje plaatsen, wij hebben een bedje voor u te leen echter geen linnengoed hiervoor, dit dient u zelf mee te nemen.
Bij aankomst hebben wij uw bed al opgemaakt.

In de badkamer, aangrenzend aan slaapkamer, een ligbad met douche, douchen is alleen mogelijk in bad, wastafel met lade's onder en spiegel boven, föhn, 2e toilet en een kastje aan de muur waar u nog kleine spulletjes kunt opbergen en uiteraard ontbreken de handdoeken niet.
Op de bovenverdieping is het niet toegestaan te roken. 

Ieder vertrek heeft zijn eigen thermostaat welke u naar eigen wens kunt bedienen. 

Omdat wij veel waarde hechten aan uw en onze veiligheid hebben wij extra voorzieningen getroffen welke nodig kunnen zijn bij een eventuele brand, er ligt een uitgebreid vluchtplan met foto's klaar in de woning en uiteraard ontbreken de brandblussers niet. 

Aan de voorzijde van de woning heeft u vrije beschikking over de tuin met bankje en grote parasol.

Bij een verblijf van 1 week krijgt u op de 4e dag van uw verblijf schone handdoeken en keukendoeken.
Bij een verblijf van 2 weken krijgt u regelmatig schone handdoeken en keukendoeken en zal er, na 1 week, een tussen schoonmaak plaatsvinden waarbij ook uw bed verschoond wordt.

Dit is service en brengt voor u geen extra kosten mee!

Sinds 2017 hebben wij onze kas omgetoverd tot wintertuin, hier zijn een groot aantal planten aanwezig, een hout gestookte kachel, een grote binnenvijver met koi-karpers en een zitgelegenheid, ook kunt u CD's afspelen, wij hebben er een aantal beschikbaar maar uiteraard kunt u uw eigen meegenomen muziek beluisteren,
Deze kas is vrij toegankelijk voor u als huurder.

Tevens hebben wij een aantal kippen vrij rondlopen (in hun eigen tuin) Tijdens het legseizoen krijgt u van ons verse eitjes.